Poslovna priložnost

ZORAN HAIR SPA s 25 letno prisotnostjo in prepoznavno tradicijo je na trgu razvil enoten sistem nudenja frizersko - kozmetičnih storitev, ki vključuje prepoznaven zunanji in notranji izgled, ter standarde urejenosti. V ZORANHAIRSPA iščemo vedno nove in sposobne kadre za različna področja (frizerstvo, kozmetika, masaža in sorodne dejavnosti).

ZAPOSLITEV

Če imate radi in verjamete v to kar počnete, in če se želite pridružiti naprednemu, kreativnemu in ambicioznemu teamu, vas vabimo da pošljete prijavo na zoran.pasaric@gmail.com, ali nas kontaktirate.

FRANŠIZA

Če imate radi in verjamete v to kar počnete, in če se želite pridružiti naprednemu, kreativnemu in ambicioznemu teamu, vas vabimo da pošljete Nudimo sklenitev sodelovanja na področju frizersko-kozmetičnih storitev, z ugodnimi komercialnimi pogoji z marketinško, logistično podporo, ter vsem potrebnim znanjem, pri vodenju tima in salona.

NAJEM

Če imate radi in verjamete v to kar počnete, in če se želite pridružiti naprednemu, kreativnemu in ambicioznemu teamu, vas vabimo da pošljete Nudimo najem delovnega mesta v salonu zoran hair spa Gosposka 30. Frizer: število prostih delovnih mest: 2. Nudimo najem kozmetičnega salona, mazaža, medico.