Izobraževanje

investirajte v svoje znanje

PRAKTIKANTI

Izobraževanje praktikantov je frizerska abeceda in prva stopnja na poti do oblikovanja kvalitetnega kadra. Je ključnega pomena za osebnostno rast, zagotavlja večjo prilagodljivost, individualnost in ustvarjalnost. Pridobljena samozavest omogoča višje standarde storitev za doseganje ciljev. Pridobljene izkušnje in aktivno sodelovanje pa povečata možnosti za nadaljnjo zaposlitev ter gradnjo poklicne kariere. Koncept izobraževanja v ZHS je kompleksen in zajema pet ključnih področij (striženje, barvanje, spenjanje, stayling, podjetništvo). Poudarek je na individualnem pristopu in usmerjanju vsakega posameznika, vzpostavitvi vezi med frizerjem in stranko, predvsem pa na izkušnji poteka dela v realnem okolju (odprta šolska delavnica). Na voljo je izobraževalni team oziroma mentorji, sodobne tehnike, delo na modelih, video pripomočki in e- izobraževanje. Končni cilji izobraževanja je lažja vključitev v delovni proces. Vsem, ki bodo uspešno zaključili usposabljanje, bomo nudili zaposlitev ali pomoč pri iskanju zaposlitve. Vse zainteresirane vabimo na razgovor, v soboto 12. 10. 2013, ob 14. uri v salonu ZHS, Gosposka 30, Celje (vsak kandidat bo predstavil svoj model). Po opravljenih predstavitvah bomo izbrali najperspektivnejše kandidate, ki bodo deležni naše investicije v obliki znanja s svojimi mentorji. Prijave posredujte do 05. 10. 2013, g. Zoran Pasarič, gsm 041/601 262 in ga. Brigita Novačan, gsm, 031/855 710.

Veselimo se vašega obiska – ZHS team

OSNOVNI

Tečaj priporočamo začetnikom, ki bi radi nadgradili osnove frizerskega znanja, kar je temelj za nadaljnji razvoj vsakega posameznika. Zajema osnovne tehnike striženja in barvanja, svetovanje in strokovno usmerjanje, na podlagi katerega se vam bodo odprle nove možnosti napredovanja .

NADALJEVALNI

Znanje pomeni svobodo in nudi nove možnosti za osebno in profesionalno rast. Z nadaljnjim usposabljanjem, kreativnostjo, talentom, voljo in dinamičnim pristopom, boste lahko v nadaljevanju sooblikovali modne smernice na področju frizerskih storitev.

MOŠKA MODA

- Osnovni - Trend moda

SPENJANJE LAS

- Osnovni - Trend moda

POSLOVNI

»ZORAN HAIR SPA« je s 25 letno prisotnostjo in prepoznavno tradicijo na trgu razvil enoten sistem nudenja frizersko - kozmetičnih storitev. Če začenjate svojo poslovno pot, ali se nahajate v dilemi o pravilnosti odločitve kako nadaljevati svojo poslovno pot, vam z veseljem pomagamo poiskati strokovno rešitev, ter vas v najkrajšem času usmerimo k višjemu nivoju znanja za uspešno delo ali vodenje salona.

SKUPINSKI SEMINARJI- demonstracija aktualne mode, predviden čas trajanja seminarja 3 ure.

Frizerski trendi se danes ne ravnajo samo po letnih časih in modnih smernicah, ki jih narekujejo slavne frizerske hiše, temveč postajajo unikat, zajet v posameznikove želje in življenjski slog (UNIQUE)

INDIVIDUALNI TEČAJI - demonstracija in praktično delo na modelih.

Eno dnevni ali več dnevni tečaji, lokacija po dogovoru. S sodobnim pristopom se prilagajamo vaši stopnji zahtevnosti, od osnovnih znanj do inspiracij aktualne mode.

ZORANHAIRSPA – dan

Z nami preživite delovni dan in spoznajte naš način dela